Bluesin taustayhtiön tiedottaja: Neuvottelut etenevät - Urheilu - Turun  Sanomat
Bluesin taustayhtiön tiedottaja: Neuvottelut etenevät - Urheilu - Turun Sanomat

Vappu Jaakkola vahvistaa Morganin graafista puolta - Morgan Digital

Markkinaraati 10.11. klippi 1 - YouTube

Jaakkola selätti käden jännevamman ja voitti ensimmäisen neljän  pyörähdyksen kilpailunsa – Yleisurheilu.fi
Jaakkola selätti käden jännevamman ja voitti ensimmäisen neljän pyörähdyksen kilpailunsa – Yleisurheilu.fi

Moukarimiehet Jaakkola ja Söderberg 73,42 ja 76,81 Kuortaneella –  Yleisurheilu.fi
Moukarimiehet Jaakkola ja Söderberg 73,42 ja 76,81 Kuortaneella – Yleisurheilu.fi

Huuhkajien maalivahti pitää uutta seuraansa sarjan "mustana hevosena" –  kertoo avoimesti myös tavoitteestaan maajoukkueessa - SuomiFutis
Huuhkajien maalivahti pitää uutta seuraansa sarjan "mustana hevosena" – kertoo avoimesti myös tavoitteestaan maajoukkueessa - SuomiFutis

Aleksi Jaakkola heitti ennätyksensä

Jaakkola pesi nuorten SE:llä Ingbergin ja Kolkkalan - MTVuutiset.fi

L e h d is tö tie d o te

Korkeasti koulutettuja työnhakijoita houkuteltiin Turusta ulkomaille -  Uutiset - Turun Sanomat
Korkeasti koulutettuja työnhakijoita houkuteltiin Turusta ulkomaille - Uutiset - Turun Sanomat

Tervo mestariksi 70-metrisellä: Sen piti olla rento varmistelu, Kangas  miesten mestari, Blomqvist jälleen ylivoimainen - Youth Athletics Games
Tervo mestariksi 70-metrisellä: Sen piti olla rento varmistelu, Kangas miesten mestari, Blomqvist jälleen ylivoimainen - Youth Athletics Games

Kaisa Jaakkola: Mitä jos ensi kuussa ei helpotakaan? Opettele suojelem –  Minska
Kaisa Jaakkola: Mitä jos ensi kuussa ei helpotakaan? Opettele suojelem – Minska

Aleksi Jaakkolan hauiksesta irtosi jänne - Urheilu - Aamulehti

Vero2020 keräsi tuhansia seuraajia verkkoon – katso kuvia päivän annista –  Veronmaksajain Keskusliitto ry
Vero2020 keräsi tuhansia seuraajia verkkoon – katso kuvia päivän annista – Veronmaksajain Keskusliitto ry

Jyri Jaakkola | Vihreä Lanka

Lainsäädäntöneuvos ratkoi monia ongelmia - Ihmiset | HS.fi

Kriiseistä selvinnyt Kaisa Jaakkola: ”Nyt arvostan perhettäni enemmän” -  Kaksplus.fi
Kriiseistä selvinnyt Kaisa Jaakkola: ”Nyt arvostan perhettäni enemmän” - Kaksplus.fi

Jaakkolan tila ränsistyy Lahti Aquan omistuksessa - kiinteistöjen tilanne  puhutti valtuustoa | Päijät-Häme | Etelä-Suomen Sanomat
Jaakkolan tila ränsistyy Lahti Aquan omistuksessa - kiinteistöjen tilanne puhutti valtuustoa | Päijät-Häme | Etelä-Suomen Sanomat

Kiharapää on nyt Kärnäpää" | Paikalliset | Seutuneloset

Porin surma järkyttää - "Poikani näki hänet viimeisen kerran"

Jaakkola ennätysiskussa junioreiden MM-kisakenraalissaan | Urheilu |  Etelä-Suomen Sanomat
Jaakkola ennätysiskussa junioreiden MM-kisakenraalissaan | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat